Thu. Jan 21st, 2021

ماذا قالت دينا الشربيني في أول لقاء لها بالسنة الجديدة

1 min read

أطلت النجمة المصرية دينا الشربيني بالحلقة الأولى من برنامج ” بصراحة مع ” الفنانة دينا الشربيني والفنان عمرو يوسف، عبر قناة MBC تحدثوا عن طبيعة الرجل والمرأة والحياة بعد الزواج وكانوا يسألوا بعضهم دون مذيع

و قالت دينا “صراحتي بتقف لو الحاجة دي متخصنيش أنا لوحدي.. بس لو حاجة ليها علاقة بيا أنا ببقى صريحة وصريحة أوي كمان وعن الزواج قالت دينا مع الأسف نتعامل مع فكرة الزواج على إنها نهاية العلاقة وليست بدايتها و المفروض يكون فترة تعارف بين الرجل والست، ويكونوا على طبيعتهم في الفترة دي، لأن في الفترة دي كل واحد بيحاول يكون أفضل من التاني ويظهر كل شيء جميل في نفسه
وعن المشاكل الحقيقية بتبدأ لما الناس تعاشر بعضها ، ويعيشوا فترة مع بعض فتظهر هنا حقيقتهم ولما طرف يمتلك الطرف الآخر، خلاص يشعر بالتعود لأنه اتجوزها

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *